Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friends for a lifetime ...-16.fejezet

2012.11.23

Friends for a lifetime ...-16.fejezet

A tegnapi bál nagyon jól sikerül,és(nagy sajnálatomra)pár vendég, köztük Cullenék itt maradnak pár napot.Na de ne siránkozzunk.Ma hozzák a kaját.Már alig vártam.Aztán délután meghozom az első kivégzési döntésemet.Eseménydús nap lesz.Na ideje felöltözni.Kiválasztottam a ruhámat,ami szerintem tök jól néz ki.

Olivia ruhája:

394082_288188987911315_173531299_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyorsan kifestettem magam,és miután belenéztem a tükörbe kimentem a szobából.A folyosón összefutottam Aleccel aki mondta hogy Aro vár a nagyteremben.A nagyteremhez érve belöktem az ajtót.

-Olivia.-kiáltotta valaki.Mire odafordultam,Ethan már fel is kapott.

-Szija Et.-mondtam nevetve.Aztán észrevettem hogy nem vagyunk egyedül.Ott volt a Cullen család és Jane meg páran:Heidi Felix Chelsea és Santiago.

-Hívatott mester?-kérdeztem tisztelettudó hangon.

-Igen.-mondta.-Ugye nem felejtteted el a törványhozást.

-Dehogy csak azt hittem délután lesz.-magyaráztam

-Rendben,kérlek mutasd meg Cullenéknak a szobájukat.

-Ethan jöhet velem?-kérdeztem reménykedve.

-Persze.-mondta Aro

Odatáncoltam Cullenékhez és mondtam hogy kövessenek.

-Hol hagytátok Lisbethet Vanessát és Sharont?-kérdeztem.Fétem hogy valami bajuk van ezért nem jöttek.

-Oh hát Lisbeth keresi az igazi szüleit,Sharon és Vanessa pedig járja a világot.-magyarázta Esme

-Oh értem.-mondtam-Íme a szobátok.Az első Esmééké,a második Alicéké és a harmadik Emmetté és Edwardé.-mondtam majd éppen indulni készültem amikor egy hang megállított.

-Beszélhetnénk?-kérdezte Emmet reménykedve.

-Nem.-utasítottam el.Majd fogtam magam és a szobámba mentem.El kéne mennem Forksba.-gondolkodtam.Ezt fogom tenni.-döntöttem el.Gyorsan átöltöztem.

Ruha:

m_20120820203920_306014_362101650498015_662332800_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd rohantam ki a várból.Gyorsan bepattantam a kocsimba.Majd pár óra múlva elhallattam az "Üdvözöljük Forksba" tábla mellett.Egyenesen a temetőbe mentem, a szüleimhez.A temető előtt megálltam a virágosnál és kértem egy csokor vörösrózsát.Bementem a temetőbe,és letetttem a virágot a szüleim sírjához.-Annyira hiányoztok.-suttogtam.Majd gyorsan elszaladtam.Azt nem tudom miért,de a régi házunkba mentem.Már jó ideje állt üresen.Felszaladtam a volt szobámba.Amikor beléptem a szekrényhez mentem ,ott volt egy kép rólam,az igazi önmagamról.Amikor még ember voltam.A kezembe vettem.az az ember aki a képen van már meghalt,már csak vámpírként létezik.

Kép:

zxjexalcmbwv68xietqn2q.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt magammal viszem,csak azért hogy emlék magamról,mármint az emberi önmagamról.Majd a húgom szobájához mentem,Beléptem és a húgom jllegzetes ibolya illata csapott meg.Az asztalán egy levélpapír volt.Odamentem és elkezdtem olvasni.

"Drága nővérem,tudom hogy már nem vagy velem,de ezt a levelet muszáj megírnom.Egyedül hagytál,teljesen egyedül.A napjaim abból álnak eszek,iszok,iskolába megyek,alszok.Már úgy érzem nem is élek.Hiányzol.De nem fogok szenvedni,tovább.Eldöntöttem.Követni foglak a halálba.Mert nem fogok,nem akarok tovább szenvedni.A túlvilágon találkozzunk."

Szeretett kishúgod:

Hayley

Nem ...miattam halt meg.Nem maradok itt.Kimentem a házból.El Forksból.Mindenhol egy tábla díszelgett.

4bifhtfipiumihhjh_a6ew.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Néma zokogásba kezdtem.El akrtam menni amilyen hamar csak tudtam.Nem akarok itt maradni.Itt minden a múltamra emlékeztet.Én felejteni akrok.Elakarom felejteni a múltamat.Mert az csak fájdalmat okozz.Sosem bocsátom meg magamnak hogy a húgom,az egyetlen húgom,miattam halt meg...

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.