Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friends for a lifetime ...-20.fejezet

2012.12.23

Friends for lifetime.-20.fejezet

A sulihoz érve kipattantunk az autóból és gyorsan beiratkoztunk majd egyből mentünk is haza.Holnap már mehetünk is a suliba.Leültem rajzolni,befejeztem a húgom képét és kitettem a falra.Már csak pár óra van a suliig.Letusoltam és elkezdtem csinálni a sminkemet.Arany árnyalatú csillogós rúzs,fekete tussal kihúztam a szememet,aztán szemceruza alul és szemspirál,végül a rúzsra tettem még egy kis halvány szájfényt és voila.Kész is vagyok.Még maradt tíz percem és indulok.Mivel tél van látszólaghosan nekünk is melegen kell öltöznünk.Áhá meg is van mit fogok felvenni.

Ruha:

set_25996443_bqcdaaaaawodanbnaaaabc5vdxqkfmh1lu9kuzbknejhvg9gdmlbcuc0s2caaaacawqkaxgaaaaec2l6zq.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen ez tökéletes.Belenéztem a tükörbe és feltűztem a hajamat .Egy-két tincset szabadon hagytam,a szájfényemet szétkentem a számon és ..kész.

-Sophia kész vagyok.-mondtam és leszaladtam a lépcsőn.

-Ejha.-hallotam magam mögül Sophi hangját.-Jól nézel ki.

-Te is.-mondtam miközben ránéztem.Rajta egy fekete leggings volt,Zöld hosszúujjuval és farmer rövid nacival.Valamint aranypántos szandál,és fehérszőrmés kabát.Sminknek csak kihúzta a szemét.

-Na mehetünk?-kérdezte.Miután bólintottam közölte hogy az ő kocsijával megyünk.

-De én veztek .-kiabáltam miközben futottam ki a házból be a garázsba.

A sulihoz érve lassítottam,majd beparkoltam egy üres helyre.Mindenki minket bámult,vagyis az autót mert még nem szálltunk ki.

-Figyelj Sophia a suliba mindenki ugy fogja tudni hogy a tesóm vagy .-mondtam,ő pedig bólinott.

Kinyitottam a kocsi ajtaját és kiszálltam a kocsiból.Sophi követte a példámat.Mindenki tátott szájjal bámult ránk.Kivéve két lányt akik kedvesen mosolyogtak.Odaléptem hozzájuk:

-Sziasztok,a nevem Olivia Rosie Hale,ő pedig Sophia Hale a testvérem.Nem tudnátok megmondani merre van a matek terem?-kérdztem

-Hello én Bree vagyok ő meg Cherry és az iskola mögött van a matekterem,de nekünk is ott lesz óránk úgyhogy odavezzetünk titeket.

Mosolyogva bólintottam és mentünk utánuk.

(Ismeretlen szemszöge)

Már öt éve vámpír vagyok.De őt nem találom és néha azt hiszem hogy soha nem is fogom megtalálni.Most épp Kanadába vagyok de három nap múlva költözök Londonba.Mindig a ..múlton rágódok,gondolkodok.

Otthon voltam, Forksban. A fürdőben az arcomra vizet locsoltam, remélve, hogy kicsit jobban fogok kinézni, vagy jobban fogom magam érezni. Felemeltem a fejem, és a tükörből egy falfehér nő nézett vissza rám. A szemei karikásak voltak, és pirosak. A szája ki volt száradva, és néhol vérzett a harapdálástól.
Felemeltem a fogmosó poharat, és megittam egy pohár vizet. Így se néztem ki jól. Majdhogynem reménytelen voltam.  Sokkot kaptam. Egy hónapja halt meg Ő.Elhagyott.Pedig én számítottam rá.Csak ő volt nekem.De meghalt.
 Alig ettem valamit, és csak felszólításra beszélgettem.
Rémes voltam.
Nagy levegőt vettem, és kimentem a fürdőből.Valmit tennem kellet.Nem mehet igy tovább.

Bementem a szobámba és elterültem az ágyon.Csak bámultam a plafont.
És csak néztem, ez ment napok óta.Csak fájdalom és magány.....

Már öt év telt el azóta hogy meghaltam és elhagytam Forksot.De a mai napig hiányzik és hiányozni is fog...amig csak élek.De az én hibám hogy most vámpír vagyok,hiszen ha akkor nem adom fel és nem öletem meg magam akkor megöregedhettem volna,és egy idő után..meghaltam volna.De most..

(Olivia szemszöge)

A matek óra rohadt unalmasan telt el...Hiányzott Ethan de csak ő.Sophihoz fordultam de ő csak vigyorgott és a hátam mögé nézett.Megfordultam és abban a pillanatban kiálltották a nevemet.Én is elkezdtem rohanni.Hát itt van...

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Norka (szerkesztő)

(Norka(szerkesztő), 2013.01.05 16:01)

Szia köszönöm a komit és hát az ismeretlen szemszögű ember ..hát majd meglátod.Hamarosan irom a kövit

Marcsi

(Marcsi, 2012.12.27 16:33)

Nagyon tetszett ez a fejezet.Ki az ismeretlen szemszögű ember?Én személy szerint Lisbethre tippelnék..de lehet hogy más.Csak igy tovább.Várom a kövit.Puszi