Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emmett Cullen/Kellan Lutz

2013.04.07

Kellan Lutzról:

Kellan Lutz 1985. március 15-én született az észal-dakotai Dickinson városában.  Egy lány és 6 fiú testvére van. A nővérét Brittany-nek hívják és a fiú testvérei pedig Brandon, David, Daniel és Brad névre hallgatnak.
Kellan a középső gyerek a családban. 13 évesen kezdett el modellkedni. A scottdale-i Horizon High School-ban tanult. Kellan egyedülálló lehetőséget kapott, hogy elutazzon a Dominikai Köztársaságba fél évre, hogy tanulmányozhassa a kultúrákat és a spanyol nyelvet. 
A gimnázium elvégzése után 2003-ban Kaliforniába (Los Angelesbe) költözött, hogy közelebb legyen az apjához,  és hogy az Orange County’s Chapman University-re járhasson (kémikus szeretett volna lenni). Ám meggondolta magát, és inkább színészetet választotta. Ha nem jött volna össze neki a színészet, akkor tengerész lett volna, vagy kémikus.


KARRIER: 

Karrierje kezdetén főleg sorozatokban kapott epizódszerepeket. Legelső szereplése 2004-ben a the Bold and the Beautiful (Gazdagok és szépek) sorozatban volt. Majd ezt követte a CSI: New York, amiben Alex Hoppert alakította (epizód címe Tri-borough). A The comeback sorozat állandó szereplője volt és partnere pedig Lisa Kudrow volt. A vígjátékot Emmy-díjra is jelölték. A következő évben a Stick it (talajfogás) filmben mutathatta meg, hogy mit is tud. Főszereplője Jeff Bridges volt a sport drámának. Még abban az évben az Accepted (felvéve) vígjátékban alakította Dwayne-t. A Ghost of Goldfield horrorfilm főszereplője lett. Partnere pedig a Charmedből ismert (bűbájos boszorkák) Marnette Patterson volt. A horror film után két sorozatban vendégszerepelt. Az egyik a CSI: Crime Scene Investigation (helyszínelők) és a Heroes (hősök) volt. A Heroesban Hayden Panettiere barátját, Andyt alakította a  Chapter Twenty 'Five Years Gone' (25 évvel később) részben. Egy évvel később, 2008-ban újra egy horror filmben játszott, a Prom nightban (szalagavató). A film főszereplője Brittany Snow volt. A Deep Winterben egy profi síelőt alakított. Ezt követte a Generation Kill háborús dráma sorozat, melynek főszereplője Alexander Skarsgård volt. Még ebben az évben a nagy sikerű Twilight filmet is bemutatták. Kellan, Emmett Cullen vámpírt alakította, akinek hatalmas ereje van. A film meghozta számára a népszerűséget. Egy év múlva 2009-ben ismét horror filmben kapott szerepet, a The Forgotten Ones-ban. A Beverly Hills 90210 új remake sorozatában, a 90210 6 epizódjában venégszereplő volt. Még ebben az évben újra Emmett Cullen lehetett a Twilight folytatásában, a New Moon-ban.  2010-ben a Nightmare on Elm street remake horrorfilmben is játszott, amit a Meskada című film követett. Nemrég láthattuk a Twilight harmadik részében, az Eclipse-ben. Hamarosan láthatjuk a Love, Wedding, Marriage romantikus filmben Mandy Moore-al, melyben még szerepelni fog Jane Seymour és James Brolin is.  2011-ben láthatjuk Poseidon, görög istenként az Immortals (Halhatatlanok) filmben, a Warrior című filmben ( melyben partnere Ashley Greene), az Arena akció thrillerben (partnere Nina Dobrev és Samuel L. Jackson lesz) és a Twilight befejező részében a Breaking dawnban (amit két részre fognak osztani). Szinkron szerepet kapott a Guardians of Luna, majd a Tarzan c. animációs rajzfilmben. Az utóbbi rajzfilmben a főhős, Tarzan hangján fog megszólalni.

MAGÁNÉLET:

Nagyon szeret sportolni. Már gimnáziumban is boxolt, futbalozott és Arizona ifjúsági bajnok lett  biliárdban. Szabadidejében szeret extém gördeszkázni, baseballozni, kosarazni, úszni, teniszezni, tollasozni, snowboardozni, táncolni, és még számos más sportot űzni.  Imádja a horror filmeket. Még gyerekkorában az apjával és a testvéreivel gyakran az ilyen típusú filmeket nézték esténként.  Még a Twilight forgatása alatt összebarátkozott Ashley Greene-el, Jackson Rathbone-al. A legjobb barátjának Ashley Greene-t nevezte meg. 

"Olyanok vagyunk, mint a testvérek - elválaszthatatlanok. Ashley és én azonos hullámhosszon vagyunk."

Kellan számára mindig fontos volt, hogy segítsen az állatokon, és megmentse őket. Egyszer elment egy állatmenhelyre, és ott találkozott egy keverék kutyussal, akibe rögtön beleszeretett. Kolat hazavitte és azóta is együtt vannak. Elmondása szerint Kola jobb emberré tette, és reméli, hogy olyan hátteret és szeretetet tud adni neki, amit megérdemel. Időközben befogadott az utcáról még egy gyönyörű kutyust, Kevint. 
A PETA-val egy közös kampányba fogtak, hogy felhívják az emberek figyelmét a menhelyen lévő állatokra. A VH1 odaítélte Kellannak a Do Something for Animals díjat. 

2010-ben azért regisztrált a Twitter közösségi oldalra, hogy felhívja az emberek és a rajongók figyelmét a jótékonyságra. 
2010-ben a Calvin Klein X kampány egyik modellje lett. 

A történetemben Emmett Cullent alakítja.(mint,ugyebár a Twilight saga filmsorozatban is)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.